Sport, Mozgás, Élet Tömegsport Egyesület - Sződliget

Támogatóink

Accord Consulting
Accord Consulting

Facebook

Belépés

Oldal megtekintés

  • Oldal megtekintés: 1450403
  • Látogatók száma: 27036
  • 2013, december 6 - 15:34 óta

Három millió forintot nyert pályázaton a sződligeti tömegsport egyesület

warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /var/www/clients/client5/web4/web/includes/unicode.inc on line 349.

A Sport, Mozgás, Élet Tömegsport Egyesület az elmúlt két évben nemcsak a sportpályák és környékük felújítását, rendbetételét végezte el, de beindult az aktív sportélet is a sződligeti Duna-parton. A teniszpályákat az interneten lehet lefoglalni (www.szodligetsport.hu) és szinte folyamatosan foglaltak, a focipályán pedig hetente háromszor tartunk labdarúgó edzést a gyerekeknek. A foglalkozásokat képesítéssel rendelkező szak-edzők vezetik a négy utánpótlás korosztálynak. Minden labdarúgó foglalkozás teljesen ingyenes a gyerekeknek.
Az egyesület régen szerette volna a sportolásba az idősebb korosztályt, a gyerekek szüleit is bevonni. Erre ki is dolgoztunk egy programot, amely a „Rúgd a labdát Sződliget!” bajnokságot az évente csak egyszer megrendezett esemény helyett egy mozgalommá, folyamatosan működő családi fociklubbá fejlesztenénk. A program megvalósításához most az egyesület – Pest megyében a pályázók közül egyedüliként – nettó 3 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert az E.ON Hungária Zrt. „Családi foci” pályázatán. A pályázat díjazottjait 2012. június 11-én Konrad Kreuzer úr, az E.ON Hungária Zrt. Igazgatóságának elnöke köszöntötte. A sajtótájékoztatóval egybekötött díjátadón készült videó itt tekinthető meg.
A pályázati összeg elsősorban felszerelések, eszközök vásárlására fordítható, így ha a program elindul, akkor a focizni szerető gyerekek és a programban résztvevő szülők is már új labdákkal, profi eszközökkel és új mezekben edzhetnek majd.

Medvegy László
A Sport, Mozgás, Élet Tömegsport Egyesület elnöke